אוכל מוכן לפסח – מתכונים מיוחדים
מצרכים:
3 שוקיים
3 כרעיים
2 שומר
4 גבעולי סלרי קצוצים
רבע כוס מיץ לימון טרי
בצל בינוני קצוץ
כורכום
מלח
פלפל
2 כוסות מים
אוכל מוכן לפסח – אופן הכנה
טגנו את הבצל כ 3 דק' (לא חייב להיגע להזהבה)
הוסיפו כרעיים ושוקיים וטגנו מכל כיוון עד להזהבה.
מרחו מעט כורכום על כל צידי העופות תוך כדי הטיגון.
חתכו את השומר לרצועות, והוסיפו ביחד עם הסלרי הקצוץ.
הוסיפו את המים, לאחר מכן הוסיפו מלח ופלפל לפי טעם.
כשמגיע לרתיחה הוסיפו לימון בהדרגה עד שתגיעו לטעם שלכם.
הנמיכו את האש ותנו לזה לנוח כ 40 דק.