מצרכים להכנה (מתכון לפסח)
4 דגי סול קפואים
2 לימונים סחוטים
צרור פטרוזיליה קצוצה
פפריקה מתוקה 2 כפיות
2/4 כוס שמן
כמון חצי כפית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור טחון לפי הטעם
אופן ההכנה של דגים מטוגנים לפסח
להשרות דגי סול במיץ לימון ובנתיים לערוך את שולחן השבת.
סיימתם לערוך? יופי!
בצלחת עמוקה ערבבו את הקמח תירס עם התבלינים והפטרוזיליה הקצוצה.
חממו מחבת עם שמן.
הוציאו את דגי הסול ויבשו באמצעות נייר מגבת.
טבלו את הדגים בתערובת הקמח תירס כל שיכסה את הדג לגמרי.
כשהשמן מספיק חם- טגנו את הדגים משני הצדדים.