אוכל מוכן לפסח – מתכונים מיוחדים
עוף בגריל:
3 כרעיים
3 שוקיים
4 תפו"א
בטטה
10 עגבניות שרי
6 שום מקולף
בצל גדול חתוך ל4
פפריקה
גריל עוף
מלח
פלפל
סילאן
4 כפות שמן
אוכל מוכן לפסח – אופן הכנה
בתוך קערה:
קלפו את תפו"א והבטטה, פירסו לרצועות/קוביות והכניסו לקערה ביחד עם יתר המצרכים.
הוסיפו כף פפריקה מתוקה, חצי כף גריל עוף, 6 כפות סילאן, שמן, מלח ופלפל
העבירו לתבנית גדולה.
הוסיפו כוס וחצי מים (הסוד לעוף רך ועסיסי).
הכניבו לתנור על טורבו למשך כ 60 דק'.
ניתן להוסיף ירקות כגון:
כרובית, חציל, גמבה.